Bed & Bemoediging

Bed & Bemoediging

In verband met de vakantieperiode is de Bed & Bemoediging gesloten tot 27 september. U kunt al wel aanvragen indienen voor na die periode.

Algemeen

In het gebouw zijn een aantal eenvoudige tweepersoonskamers (waarvan de meeste met douche en toilet). Deze stellen we allereerst aan geestelijk- en kerkelijk werkers met een christelijke identiteit ter beschikking stellen. Daarnaast zijn ook mensen die niet actief in een geestelijk bediening werken van harte welkom om bij ons te zijn. U kunt, eventueel met uw gezin, bij ons tot rust komen, meedoen met een aantal momenten in de leefgemeenschap, uzelf onderdompelen in onze bibliotheek en genieten van de prachtige omgeving. 

Praktisch:

  • We hanteren voor het verblijf in principe een periode van maximaal twee weken. 
  • Wij rekenen per 24 uur een bedrag tussen de 50 en 70 euro. Wanneer uw financiën ontoereikend zijn, kunt u dit bij ons aangeven en komen we daar altijd samen uit.
  • Aankomst: is op ma/di/do mogelijk tussen 12:00 en 21:00 en op wo/vr na 16:00. In overleg kunt u eerder aankomen.
  • Vertrek: om 10.00 uur moet de kamer leeg zijn, u kunt dan nog wel binnen het gebouw van Hebron Missie verblijven.

Een aanvraag voor de Bed en bemoediging kunt u doen via het webformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Voor andere vragen kunt u ons benaderen via het contactformulier.

Tarieven


Flyer B&B


Succesvol verstuurd

Uw aanvraag is verzonden, Hebron Missie neemt contact met u op over deze aanvraag.