Gebruik

Gebruik

Gebed is de motor van alles. Zonder gebed staat deze stil. Een geestelijk werk komt alleen tot stand door onze afhankelijkheid van God te belijden en Hem door ons mensen heen Zijn werk te laten doen. Als de Heere het huis niet bouwt, tevergeefs zwoegen zijn arbeiders eraan.

Huis van Gebed

We verlangen ernaar dat Hebron een plek van aanbidding en gebed is. De bestaande gebedsruimte van de diaconessenzusters is daarom gereserveerd voor 24 uurs gebed. Wilt u met ons mee bidden? Kom bij ons langs.

Een belangrijke inspiratiebron voor de gebedsbediening ligt in het werk van de Hernhutters, ook wel de Moravische broederschap genoemd. Meer informatie over gebed kunt u ook vinden op http://gebedomherleving.nl.

Bed & Bemoediging

In het gebouw zijn een aantal mooie tweepersoonskamers die we allereerst aan geestelijk en kerkelijk werkers met een christelijke identiteit ter beschikking stellen. Daarnaast zijn ook mensen die niet actief zijn in een geestelijk bediening van harte welkom om bij ons te zijn. U kunt, eventueel met uw gezin, bij ons tot rust komen, meedoen met een aantal momenten in de gemeenschap, onderdompelen in een uitgebreide bibliotheek en genieten van de prachtige omgeving. We hanteren voor het verblijf in principe een periode van maximaal twee weken. Wij rekenen per 24 uur een bedrag tussen de 50 en 75 euro, afhankelijk van uw financiĆ«le draagkracht en wensen. Wanneer de financiĆ«n ontoereikend zijn mag u een vrijblijvende gift overmaken. 

Info B&B

Aanmelden B&B

Open deuren

Hebron heeft een aantal prachtige ruimten ter beschikking. Naast het gebruik voor onze eigen activiteiten bieden we deze graag aan stichtingen en organisaties aan die dienen in Gods Koninkrijk en onze identiteit van harte onderschrijven. Het is mogelijk om de (vergader)ruimten in combinatie met de slaapkamers te reserveren. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via het contactformulier.

Uitvaarten

Hebron beschikt over een kapel van 250 zitplaatsen en een rouw- en condoleance ruimte. Christelijke uitvaarten maken we daarom graag mogelijk, mits ze voldoen aan een aantal criteria. Denk hierbij aan het niet schenken van alcohol, geen niet-christelijke rituelen in de kapel en geen uitvaarten waarbij sprake is van crematie. Van Kruistum Uitvaartzorg Diakonos is namens Hebron Missie aanspreekpunt. U kunt contact met de eigenaren Inge en Aart van Kruistum opnemen, zij informeren u graag over de mogelijkheden. Zij zijn 24/7 bereikbaar om een ruimte vast te leggen via de telefoon 0318-821855 of via email info@diakonosuitvaart.nl